Lunch

Komkommer soep

Ingrediënten:

2 teentjes knoflook
1 grote komkommer
1 kopje yoghurt
1 kopje room
1/2 kopje koud water
1 handvol verse muntblaadjes
2 eetlepels olijfolie
Zout en peper

Bereidingswijze:

Schil de komkommer en verwijder de zaadjes. Snijd vervolgens in kleine blokjes.
Voeg in een blender of keukenmachine de knoflook, gesneden komkommer, yoghurt, room, koud water, verse muntblaadjes, olijfolie, zout en peper toe.
Meng alle ingrediënten in de blender tot een glad mengsel.
Giet de soep in een kom en laat deze minimaal 1 uur in de koelkast afkoelen. Hoe kouder de soep, hoe verfrissender het is.

Serveer de soep koud met een paar verse muntblaadjes bovenop.

Eet smakelijk!

    Leave a Reply

    Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

    Fout: geen feed gevonden met ID 3.

    Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.